مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کودک

با سلام..
دختر من 5 سالش هست و اسمش رو با تحت تاثیر قرار گرفتن نظر یکی از آشنایان روژین گذاشتیم..
اما الان پشیمونم، چون بیشتر دوست داشتم مثل اسم خودم آخرش با حرف آ تموم بشه مثل ملینا یا النا...
خودش هم چندین بار گفته اسمم رو دوست ندارم، چون اسم بچه های فامیل هم همگی با آ هست مثل هانا، پرنیا، بارانا
آیا من میتونم اسمش رو عوض کنم؟ از چه طریقی و چگونه میتونم دادگاه رو راضی کنم؟
ضمن اینکه همون شخص به شوخی چندین بار اسم دخترم رو خورجین صدا کرده، آیا این تمسخر میتونه دلیل خوبی باشه برای دادگاه؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

از طریق دفاتر پیشخوان برای تغییر نام اقدام کنید