مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

با سلام و ارادت
بنده یک قطعه زمین به نام همسرم خریداری کردم و در حال ساخت در همان زمین هستم
و در حال حاضر هیچگونه مشکلی خدا رو شکر با هم نداریم
فقط میخوام بدونم اگر خدای ناکرده روزی روزگاری با هم اختلاف پیدا کنیم هیچ راهی هست که ثابت کنم من این همه هزینه کردم و ساخت و ساز رو انجام دادم و با یک اختلاف، همه ی زحمات و هزینه ای که دارم میکنم از بین بره و از من بگیره .
البته در حال حاضر هم نمیتونم هیچ دست خط یا امضا از همسرم بگیرم، چون میدونم باعث اختلافات و بی اطمینانی میشه
از اونجایی که زندگی دیگران رو میبینم درس عبرت برام شده
و این فکر مدام مثل خوره افتاده تو سرم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

طبق توضیحات مالک زمین که همسر شما میباشد .در خصوص اعیانی به مالک تعلق میگیرد.در کل در صورت شک و تردید میبایست حساب خود را شفاف و‌جدا نمایید