مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

باسلام و خسته نباشید خدمت وکلای عزیز من یک سال پیش یه خودرو خریداری کردم بعد یک ماه فهمیدم شماره موتور ماشین دستکوب بوده بهشون اطلاع رسانی کردم متاسفانه جواب ندادن یک سال میگذره از این قضیه منم فسخ معامله رو انجام دادم شکرخدا رای به نفع من تمام شده طرف هم واخواهی داده ولی بازم رد شده الان درخواست استرداد ثمن رو با هزینه دادرسی و خرجهای که تا الان واسه تعویض پلاک و رفت و برگشت و اگاهی و اینارو دادم خواستم بدونم مقوم به 14میلیون رو چطوری حساب میکنن و هزینه ها رو میخوام اینو بدونم به نرخ روز

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

دادخواست استرداد ثمن قابل تقویم‌نیست و میبایست میزان مبلغ پرداختی بعلاوه جبران خسارات و هزینه ها طبق نظر کارشناس مطالبه گردد