مشاوره حقوقی رایگان - طلا و وسایلش میتونه ببره؟

زنم چهار ماه هس از خونه گذاشته رفته و طلا و لبتاپ و سه چمدون پر لباس برده دوربین امنیتی موجود هس و درخواست طلاق دادن و باز اومدن میگن میخوام وسایل شخصیم بردارم که نزاشتم ایا میتونم لباسا رو دیگه بهش ندم چون من خریده بودم ؟ ایا طلاها و لبتاپ و گوشی رو میتونم پس بگیرم؟ فاکتور موجود هس و اینکه چطور اثبات کنم که طلاها موجود هس و دستشه

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با هماهنگی با کلانتری ترک منزل را گرارش کنید و در قورت خروج وسایل و جهیزیه توسط ایشان گزارش صدوده را مبنی بر رضایت و‌کیل ایشان به خروج بگیرید تا در اینده ثابت شود به میل خود ترک منزل و اقدام به خروج وسایل نموده و سپس طرح دعوی الزام به تمگین نمایید.قدرت طلاق در دست مرد است و‌لا این اقدامات به طلاق نمیرسد