مشاوره حقوقی رایگان - دفاع شخصی در ضرب وشتم

باسلام. بنده چندروز قبل با اتومبیل با ماشین شخص دیگری تصادف کردم. بعد تصادف همه سرنشینان ماشین مقابل، پیاده شده و ضمن توهین و فحاشی به ناموس، اقدام به ضرب و شتم کردند من هم به صورت تصادفی دستتم به صورت یکی از آنها برخورد کرد که موجب پاره شدن لب آن شخص شد. الان طرف از من شکایت کرده بخاطر لبش. البته من چن تا شاهد عینی داشتم که شروع کننده دعوا و فحاشی از آنها بوده. لطفا راهنماییم کنید تا بیگناهی خودم را اثبات کنم. ممنون

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام چون اصل وقوع نزاع و حضور شما درآن محرز هست همانطور که طرف مقابل به جهت توهین و فحاشی و ایراد ضرب شما در صورت اثبات محکوم می شوند احتمال محکومیت شما هم وجود دارد. و ادعای برخورد اتفاقی قابل قبول به نظر نمی رسد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام بدلیل حضور شما در محل حادثه و درگیری احتمال محکومیت شما زیاد است