مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه به دلیل اهمال در پیش‌برد امور و ممانعت بی‌ دلیل

اینجانب دانشجوی کارشناسی ارشد ورودی 97 دانشگاه ... هستم. بعد از انتخاب استاد و انجام طرح پیشنهاده، دانشگاه به دلایلی دیگر قرارداد خود را با استاد اینجانب تمدید نکرده. و به همین دلیل پروپوزال را به دلیل تغییر در لیست اساتید مردود اعلام کرده و تاریخ دفاع من به مدت 9 ماه عقب افتاده است.

همچنین به بهانه شیوع کرونا به مدت یک سال از حضور دانشجویان در دانشگاه ممانعت کرده و با بهانه‌های بی دلیل از انجام
پژوهش جلوگیری می‌کنند.

سوال من اینست که آیا صلاحیت طرح شکایت از دانشگاه را دارم یا خیر و همچنین مرجع ذی صلاح برای شکایت کدام نهاد است.

سپاس

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عنوان مجرمانه ای برای این اعمال وجود ندارد