مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه

سلام من 3 ترم ادبیات نمایشی در دانشگاه دولتی خوانده‌ام و انصراف دادم. و برای ادامه و معادل‌سازی واحدها به دانشگاه تهران مرکز آمدم. و ورودی 1401 دانشگاه آزاد تهران مرکز هستم. 2 ترم دانشگاه تهران مرکز خوانده‌ام. چارت تهران مرکز با دانشگاه دولتی تفاوت داشت. اما الان چارت تهران مرکز (پس از گذشت 2 ترم) برای ورودی‌های 1401 تغییر کرده. مسئولان دانشگاه درست به من جواب نمیدهند. من یک سال در این دانشگاه درس خوانده‌ام. و وقت و هزینه صرف کرده‌ام تازه میگویند برای این که چارت 1401 به من برسه باید 2 ترم مرخصی بگیرم و این یعنی وقت و هزینه‌ی بیشتر‌. من ناراحتم از این که یک سال عمرم و پولم هدر رفته. به کجا میتوانم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از ارگان مربوطه موضوع را به شکل حضوری پیگیری بفرمائید.

حسین کریمی

جناب آقای حسین کریمی :

با سلام
میتونید در دیوان عدالت اداری مبادرت به طرح شکایت کنید.
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را به همراه دلایل و مستندات ثبت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید از طریق دیوان محترم عدالت اداری پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی دقیق و سنجیده ای از اوضاع و احوال پرونده به عمل آید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سال شما تکراری می‌باشد به آن پاسخ داده شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

چون دانشگاه دولتی است میتوانید از طریق دیوان عدالت اداری موضوع را پیگیری کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

نیاز به ارائه جزئیات بیشتر است.
اجالتا دیوان عدالت اداری