مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از دانشگاه

سلام من دانشجوی دانشگاه ... ورودی 1401هستم .
میخواستم بدونم اگه دانشگاه ما به دلیل نداشتن خوابگاه برای دانشجو ها کلاس هارو به صورت غیر حضوری برگزار کند آیا ما میتونیم از دانشگاه شکایت کنیم؟ و اینکه نه تنها ورودی های 1401بلکه ورودی های قبل ما یعنی 1400و98نیز به صورت غیرحضوری هستن و دانشگاه هیچ اقدامی برای تهیه مکان برای ما انجام نمی‌دهد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول شکایت به سازمان بازرسی کشور و ستاد انقلاب فرهنگی و وزارت

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

شکایت خیر ولی میتوانید از طریق وزارت علوم پیگیری نمایید