مشاوره حقوقی رایگان - اجبار به تزریق واکسن

با سلام و احترام

بنده دانشجوی دانشگاه ......... هستم و میخواستم از این دانشگاه شکایتی انجام بدم ، بدلیل اینکه گفتند در صورت حضوری شدن دانشگاه ها ، واکسن زدن و به همراه داشتن کارت واکسن اجباری هست و بدون کارت واکسن کسی رو داخل راه نمیدن ، در صورتی که نه بخشنامه ای دارند و نه ستاد کرونا چیزی اعلام کرده و نه واکسیناسیون اجباری توسط مجلس تصویب شده.

سوالم اینکه شکایت علیه دانشگاه ............ در این موردی که گفتم ، در صلاحیت کجاست و از چه سایتی میتونم شکایتم رو انجام بدم (و اینکه نیازی نیست برای شکایت حضوری مراجعه کنم درسته)؟!

با تشکر....

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

عدم تزریق واکسن تهدید علیه بهداشت عمومی است. شکایت شما ره به جایی نخواهد یافت.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دلیل قانونی
برای شکایت نخواهید داشت