مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام بنده نفقه رو اجرا گذاشتم و دنبال به اجرا گذاشتن مهریه و طلاق هستم و اقا هم حکم تمکین داده. بنده باکره نیستم.. یه ماه دیگه باید برم واسه دادگاه تمکین.. اقا هم هیچ خونه و زندگی نداشته از وقتی رفتم دنبال طلاق همه چی خریده خونه جور کرده.. من باید چکار کنم که در دادگاه بتونم از خودم دفاع کنم؟ ایا اون میتونه کل نفقه منو نده یا از وقتی که دیگه تمکین نکردم؟

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر در دادگاه تمکین حکم بگیرد به شما از آن زمان به بعد نفقه تعلق نمیگیرد اگر می توانید وکیل بگیرید واگر نمی توانید یه لایحه دفاعیه که وکیل تنظیم کرده روی پرونده بگذارید تا محکوم نشوید عزیزم .