مشاوره حقوقی رایگان - ورشکستگی

بابت اعلام ورشکستگی چه مدارکی لازم هست؟ وامهای بانکی چطور میشه؟

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

مدارک دال بر توقف و عدم توانایی در پرداخت دیون

یک وکیل

برای اعلام ورشکستگی دادخواستی با همین مضمون به استناد کلیه دفاتر خود تقدیم دادگاه نمایید و دادگاه بعد از صدور حکم مدیرتصفیه تعیین تا از محل اموال شما بدهی های شما را پرداخت نماید. وامهای بانکی جز دیون شما محسوب خواهد شد.

پرسشگر :

من هیچی ندارم.نه ملک نه مال.شغلم راهم ازدست دادم.بدهی های بانکیم چطورمیشه؟آیاازحساب ضامنین کسرمیشه یانه؟

یک وکیل

باید قراردادی که بین شما و بانک برای دریافت وام منعقد شده بررسی شود