مشاوره حقوقی رایگان - اعسار و ورشکستگی و عدم توانایی در پرداخت وجوه چک

با سلام و خسته نباشید. بنده جهت احداث کارخانه اقدام نموده ولی بدلیل شرایط پیش آمده امکان دریافت وام میسر نشده وعلاوه بر اینکه کل دارایی ام را خرج این کار نمودم کلی هم بدهکار شده ام الان یکی از پیمانکارانی که برای شرکتم کار کرده ویک چک 30 میلیارد تومنی دارد وهمچنین طبق قرارداد اولیه ای که با هم تنظیم کرده ایم تاخیر پرداختها طبق ضوابط انجام خواهد شد و ضرر و زیان را تقبل کرده ام ولی ایشان چک را به اجرا گذاشته و توقیف کارخانه را گرفته است در ضمن کارشناس دادگستری ارزش کارخانه را 38 میلیارد تومن زده است حال که سرمایه گزار جدید پیدا شده ایشان رفع توقیف انجام نمیدهد تا ادامه کار را از سر بگیریم در ضمن بنده به دلیل چک های برگشتی متواری میباشم حال سوال من این است اگر شرکت به مزایده گذاشته شود وبنده نیز اموال دیگری نداشته باشم از قبل فروش شرکت میتوانم قسمتی از چکهایم را پاس کنم برای باقیمانده چک های برگشتی شخصی و شرکتی میتوانم اعلام ورشکستگی کنم و حکم جلب بنده ابطال خواهد شد ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست اعسار از شخص ورشکسته پذیرفته نمیشود باید مدیر تصفیه انتخاب شود

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام نسبت به بدهی هایی که دارید . چکهایی که صادر کرده اید در هریک از پرونده ها دادخواست اعسار از محکوم به مطرح نمایید و با شهادت شهود اعسار خود را اثبات نمایید تا از بند حکم جلب ها خارج شوید و متعاقبا عملیات مزایده و فروش ملک راه شخصا پیگیری نمایید و از طریق فروش نسبت به پرداخت بدهی های خود اقدام نمایید. مبلغ مازاد بر 30م متعلق به شماست و در صندوق دادگسنری تودیع می شود و میتوانید با مراجعه به دادگاه درخواست انتقال ان به حساب خود را مطرح نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اعلان ورشکستگی موجب ابطال حکم جلب نمی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اعسار از شخص حقوقی و تاجر پذیرفته نمی‌شود

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

شما باید به هر نحوی شده است مانع از برگزاری مزایده شوید مثلا :توقیف دیگری بر روی شرکت بگذارید مثل مهریه همسرتان و به این واسطه مزایده را به تأخیر اندازید .
در خصوص شرکت نیز اگر اعلام ورشکستگی کنید دادگاه موضوع را به کارشناس ا جاع می کند و تاریخ اولین چک برگشتی شما را تاریخ ورشکستگی اعلام می کند اگر تاریخ ورشکستگی شما مقدم بر تاریخ چک این آقای پیمانکار باشد می توانید چک را باطل نمایید

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی قبل از برگزاری مزایده ورشکستگی خود را اعلام نمایید و پس از انجام مراحل قانونی باجلب رضایت طلبکاران تقاضای تنظیم قرارداد ارفاقی جهت ادامه فعالیت و پرداخت قروض خود نمایید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
هر چه سریعتر اعلام ورشکستگی کرده و تقاضای صدور حکم ورشکستگی نمایید .

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست اعسار از شخص ورشکسته مورد پذیرش نیست

سیدحسین موسوی

سیدحسین موسوی :

باسلام: این کار کاملا تخصصی است و ممکن است با برداشت اشتباه به بیراهه بروید. با اینحال شما می تونید دادخواست ورشکستگی تقدیم و از زمان توقف کلیه خسارات تاخیر تادیه ملغی خواهد شد و ایضآ میزان دارایی بین غرما تقسیم شده و مانده بحساب شرکت باقی خواهد ماند و اگر سرمایه کفاف نکرده و قادر به ادامه کار نباشید می توانید وفق اساسنامه متقاضی انحلال شوید
در مورد سرمایه گذار جدید داستان فرق می کند، دیگر نباید خواستار ورشکستگی شوید بلکه یا سرمایه گذار با غرما توافق نماید، یا شما بخشی از دیون را اماده و از طریق مدیر تصفیه خواستار قرارداد ارفاقی شوید، بهرحال بهتر است با یک وکیل متخصص در امور تجاری و ورشکستگی ارتباط بگیرید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

با درود و سلام
ورشكستگي و اعلام توقف از سخت ترين و بغرنج و طولاني ترين پرونده هاي حقوقي است
بدون مشاوره و همراهي وكيل امر مشكلي است
در مورد چك ها بايد بين چك هاي صادره از طرف شركت و شخصيت حقيقي شما تفكيك قايل شد
هر چند شخص حقيقي در چك صادر كننده باشد باز هم مسيول و ضامن است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ورشکستگی شرکت ربطی به ورشکستگی مدیران و مسئولان شرکت ندارند مگر اینکه خود مدیران شرکت نیز علاوه بر شرکت تاجر باشند .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
شما دادخواست اعسار نمیتوانید اقامه نمایید

و باید ابتدا درخواست اعلام ورشکستگی را مطرح نمایید تا مدیر ‌تصفیه ، تعیین و به مطالبات و دیون شما ، رسیدگی نماید و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اهمیت موضوع نیاز به بررسی مدارک است.