مشاوره حقوقی رایگان - درخواست ورشکستگی

سلام. بعد از اعلام حکم قطعی اداره کار و عدم پرداخت حقوق قانونی توسط کارفرما در مهلت مقرر، پرونده را به اجرای احکام مدنی ارجاع دادم و درخواست استعلام و توقیف اموال شرکت کردم، قبل از اعلام نتیجه این استعلام و با توجه به گذشت زمان بیش از یک ماه از ابلاغ اجراییه قبلی، میتوانم درخواست ورشکستگی شرکت را ثبت کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر طرف شما شرکت بوده میتوانید اقدام نمایید اگر شخص حقیقی بوده نسبت به ایشان می‌توانیم اجراییه را دنبال کنید

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
اسناد و مدارک نیاز به بررسی دارد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام حکم ورشکستگی رسیدگی طولانی بهمراه دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با این توصیفات دلیل بر ورشکستگی شرکت تلقی نمیگردد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

بله می توانید با توجه به عدم پرداخت مطالبات تان و عدم وجود اموال و دارایی برای شرکت درخواست اعلان ورشکستگی شرکت را بدهید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
بعد از استعلام می توانید درخواست بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

توانید با توجه به عدم پرداخت مطالبات تان و عدم وجود اموال و دارایی برای شرکت درخواست اعلان ورشکستگی شرکت را بدهید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه مالی از شرکت یافت نشود آری ممکن است