مشاوره حقوقی رایگان - نتایج ورشکستگی بر محکومیت کیفری

نفری در اثر معاملات و داد و ستد بدهکار مردم میشود و بعد از شکواییه طلبکاران به کلاهبرداری محکوم و پدر و برادرش به عنوان معاونت کلاهبرداری محکوم میگردند ومباشر پرونده مدت دوسال است در زندان بسر میبرداز بابت محکومیت و جزای دولتی و بدهی به شکات. اکنون با طرح پرونده در دادکستری مشخص میگردد فرد از بابت دادوستد ورشکست شده اینک مباشر و معاونین از محکومیت کیفری مبرا میشوند . پرونده کلاهبرداری به چه صورت میشود؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر .مجازات اعمال می شود منتها برای رد مال ما باید از انها مالی بدست اورید تا طلبتان را وصول کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجازات مقرر اجرا خواهد شد و ضمن اجرای مجازات رد مال هم انجام خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر ارتباطی ندارد مجازات جرم کلاهبرداری باید اجرا گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
توضیحات شما واضح نیست و با این توضیحات امکان پاسخگویی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای جرم کلاهبرداری و معاونت در زندان می مانند

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اولا توضیحات کافی نیست و نیاز به بررسی بیشتر دارد دوماً کلاهبرداری ارتباطی به ورشکستگی ندارد ممکن است ورشکستگی به تقلب و تقصیر باشد که مورد از مصادیق کلاهبرداری است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سوال چند شامل چند سوال و حتی پرونده جداگانه است که باید تک تک مورد بررسی و تحلیلی قرار گیرد و بعد نظر قطعی داد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

کلاهبرداری جرم است و ورشکستگی مربوط به امور تجاری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید کلاهبرداری جرم است و قابلیت اجرا دارد