مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره درباره ماشین

سلام وقت به خیر. من سال 96 یک خودرو خریدم و از آنجائیکه رانندگی خوبی نداشتم خودرو را با مدارکش به همسرم تحویل دادم امروز که در رانندگی خبره شده ام همسرم حاضر نیست خودرویی که پولش را خودم پرداخت کردم به من تحویل بدهد و شروع به سرو صدا می کند به نظر شما چطور می توانم با کمترین تنش خودروی خود را پس بگیرم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

سلام سند خودرو بنام شما هست ؟

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام دوست عزیز .راهکارهای قانونی به هرحال می تواند در روابط خانوادگی شما اثر بگذارد بهتر این است فقط راه مسالمت آمیز انتخاب کنید.