مشاوره حقوقی رایگان - افترا و تهمت

سلام وقت بخیر
یکی از همسایه های ساختمان پیرزنی مجرد و 70 ساله هستند و بارها موجب سلب آسایش همسایگان از جهت تهمت زدن به همسایگان، افترا و ... شده اند
مثلا بارها با پلیس تماس گرفته اند و میگویند فلان واحد مواد فروش است در صورتی که این مطلب به هیچ وجه صحت ندارد و یا فلان واحد دختره اورده است.
پلیس هم معمولا بدون مراجعه به آن واحد یک برگه گزارش زرد رنگ تهیه میکند و دستشان میدهد و میگوید برو پشت پارک شهر شکایت کن.
با این که تمامی افراد مالک هستند آیا بابت این مسائل میتوانند از ایشان شکایت کنند؟ نیاز به چه مدارکی برای اثبات حرف می باشد؟
مجازات برای ایشان چه میتواند باشد؟
پیشاپیش ممنونم از پاسخگویی

پاسخ ها :

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

تمام همسایه ها می توانند تحت همین عنوان استشهادیه ای تهیه کرده و با وکالت دادن به یک وکیل تحت یک عنوان از وی شکایت کنند