مشاوره حقوقی رایگان - چطوری برخورد کنیم با همسایه استاکر

سلام.مادر من پرستار کودک همسایه مان است . چند تا از همسایه های روبرو و کوچه های بالا تر با کنکاش و بررسی این که خانواده ما کی میاد و حتی داعم از پنجره خانه ما را دید میزنند و تا صدای در یا زنگ یا یکی میاد و ما در را باز نکنیم میگن خونس در بزن میان یا میگن فلانی اومد باهاش رفتن و اصرار دارن بیان خونه ما شب نشینی.یا ما کجا با کی میریمو.. یک مدت که متوجه موضوع پرستاری شدن و یک سری دیگه از اطلاعات شخصی شدن.حتی پیج وصفحات مجازی رو هم پیدا کردن.اخیرا از سمت همسایه روبرو مادرم شنیدن که خیلی پشت سرش حرف زدن و انگ چسبوندن مثلا:شما معلوم نیست میروی خونه کیا چیکار میکنی/ادم نمیخواد با شما همسایه باشه/اول صبح اخه کجا میری/چرا دیر میاید خونه/چرا ظرف غذا دستت و...
هفته پیش یکی دیگه از همسایه های کوچه بغلی گفت میرم پیش صاحب کارت میگم راهت نده اخه تو که وضعت خوبه(ماشین و خونه داریم)شاید دزدی و بی ابرو
امروز هم مادرم از خانم صاحب کارش نامه دست نویس بد خطی میگیره که داخلش کلی بد گویی شده و تهدید و تهمت زدن مثلا من (دختر بزرگ) شوهر این خانوم دنبال منه و ...خیلی حرفایی که اصلا گفتنش خجالت اوره ولی درباره کل خانوادس
این نامه رو یک فرد ناشناس به این خانم داده و نامه میخواست ظاهر بدی از ما بسازه و مادرم اخراج شه
ولی نزدیک 9 سال مادرم رو میشناسن و فقط اطلاع دادن که همچین چیزی اتفاق افتاده
سر همسایه ها پیچیدن حرفمون تو محل 2بار خونه عوض کردیم و پیگیری قانونی نکردیم به شخص هم تذکر ندادیم مبادا بحث بد تر شه
این بار خیلی بد تره و ترسناک چون کلی اطلاعات دارن
دقیق هم نمیدونیم کار کدومشونه
نامه جوری که فک کنم اگه خط نگاری شه مشخص نباشه و خط اصلی نباشه
باید چیکار کنیم هم برای امنیت هم ابرو مون که بحث تموم بشه کار که عار نیست ملت این جوری حف در میارن
ما چطور برخورد کنیم چون چند نفرن
ایا میشه گفت استاکر اند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.