مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

سلام، وقتتون بخیر. من پدربزرگ پدری ام متولد روسیه تزاری بوده اند اما در نوجوانی به ایران آمدند. میخواستم بدونم امکان دارد که من بتونم شهروند یا تابعیت خونی روسیه رو دریافت کنم؟
برای اخذ شهروندی در هرصورت به چه مدارکی از جانب خودم نیاز دارم؟
چون پدربزرگ و مادربزرگم خیلی وقت هست که فوت شدند و درقید حیات نیستند.

پاسخ ها :

اخذ تابعیت تابعیت قانون تابعیت