مشاوره حقوقی رایگان - قطع مستمری ارتش حق التدریس دانشگاه آزاد

سلام
بعد از فوت پدر از سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح مستمری می گیرم. به تازگی استاد حق التدریس دانشگاه آزاد شدم و هفته ای یک بار تدریس می کنم. آیا دانشگاه موظف به بیمه کردن من و تغییر اون به بیمه تامین اجتماعیه یا من می تونم خودم انتخاب کنم. در صورت اجبار به بیمه شدن با توجه به چند ساعت تدریس در هفته آیا مستمری من از ارتش قطع میشه؟ لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر