مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام . 2سال قبل اداره بهداشت شکایتی علیه من بعنوان تهدید علیه بهداشت عمومی از طریق عرضه قلیان در سفره خانه طرح نمود که در دادگاه بدوی به 7ماه حبس و در دادگاه تجدید نظر بدلیل دفاعیات، مجوزات ارائه شده و عدم احراز سوء نیت تبرئه شدم. پس از دریافت رای قطعی مجددا شروع بکار کردم. اکنون دوباره اداره بهداشت همان شکایت را باهمان کیفیت مطرح کرده. آیا موضوع از اعتبار امرمختومه برخوردار است و چگونه دفاع کنم. توضیحا دادسرا اعتبار امر مختومه را نپذیرفته و قرار مجرمیت صادر کرده. ممنون

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام مشمول امر مختومه نیست چون شکایت در پی رفتار ی غیر از رفتار سابق است