مشاوره حقوقی رایگان - تهدید علیه بهداشت عمومی

سلام خسته نباشيد یه پرونده شکایت بهداشت دارم در دادسرا.با عنوان تمرد به مامور بهداشت و تهدید علیه بهداشت عمومی. اداره بهداشت رضایت داده قبل از صدور حکم والان در سامانه ثنا نوشته پرونده مختومه شده .رفتم دادسرا میگه در دادسرا مختومه شده و محکوم شدی باید بری دادگاه ده روز دیگه بهت پیامک میاد.خواستم بدونم وقتی شاکی رضایت داده چه اتفاقی میفته و من هم در دفاع از خودم گفتم تمرد ی نکردم ولی درباره تهدید علیه بهداشت عمومی توضیحی ندادم چون کاری نکردم .

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید پرونده را مطالعه کنی ببینی جریان چیه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید مشخص گردد که در کیفرخواست صادره چه اتهامی ذکر شده است و نسبت به آن دفاع نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت رضایت دادگاه می تواند به جنبه عمومی جرم رسیدگی کند و اگر از نظر دادگاه مرتکب جرم شده باشید به مجازات قانونی آن جرم محکوم خواهید شد.
و صرفا دادگاه به جهت رضایت شاکی خصوصی می تواند در میزان مجازات شما تخفیف بدهد.
ولی اگر از نظر دادگاه جرمی مرتکب نشده باشید حکم برائت صادر خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دادگاه به اعلام رضایت شاکی استناد و تقاضای صدور حکم برائت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب برررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
جرم جنبه عمومی دارد و رضایت شاکی فقط سبب تخفیف مجازات است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

چه با رضایت چه بی رضایت دادگاه است که حکم می‌دهد نه دادسرا

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست مطالعه پرونده کنید و اوراق را کپی بگیرید و به یک وکیل همکار نشان دهید تا برای شما لایحه دفاعیه تنظیم کند
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید