مشاوره حقوقی رایگان - تهدید علیه بهداشت عمومی

سلام.من سال89 زمینی را در روستایی خریداری کردم.سال92 خانه و طویله ام راهمزمان باهم ساختم.5سال بعد از من پشت طویله من همسایه ام خونه ساخت و فاصله رارعایت نکرد.خونه رو چسبوند به طویله من. باآگاهی بر اینکه میدونست طویله من اونجا لان بعدازاین همه سال میگه طویله ات بو میدهد طویله من سنتی کارشناس بهداشت اومد تهدید علیه بهداشت عمومی زد. شورای حل اختلاف رفتیم نتیجه ای نداشت.قرار هست پرونده برود دادگاه حکمش چی هست.آیابرای قاضی محکمه پسند است کی زودتر ساخته کی زودتر اومده.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه ب دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

طرفین در املاک خود تا حدی مجاز به انتفاع و تصرف هستند که قاعده لا ضرر و لاضرار رعایت شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
مرجع قضایی اصولا بر اساس نظریه کارشناس رسمی رای صادر خواهد کرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده مستلزم دفاع جامع ومانع و یا طرح وتقدیم دادخواست /شکایت مناسب حقوقی در مراجع قضایی می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً بر نظر کارشناس رای صادر می‌شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید