مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت سه دانگ ملک

سلام. من و شریکم مغازه ای خریدیم و سه دانگ سه دانگ کل مغازه به نام شریک من بود و قرار بود سه دانگ به نام من بزند که خانوم او درخواست طلاق داده است. قبل از درخواست مهریه قولنامه رو به نام مادرش زده است و الان دادگاه گفته فرار از دین است. خواستم بدونم من چطوری میتونم سه دانگم رو ثابت کنم و بگیرم؟

پاسخ ها :

اثبات مالکیت سه دانگ ملک توقیف ملک برای مهریه فرار از دین مهریه توقیف ملک برای مهریه مهریه