مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سه دانگ منزل

با سلام و احترام من و همسرم در سال 90 اپارتمانی خریدیم که به آن وام فرسوده تعلق می گرفت سودش نسبت وام های دیگر کمتر بود در مبایعه نامه اسم هر دوی ما بعنوان خریدار ذکر شد مشاور املاکی گفتند که به خاطر این وام
فقط یک نفر باید کار ادارای را انجام دهد من که از چیزی اطلاع نداشتم گفتم همسر انجام میدهد به خاطر همین متنی را در پایان مبایعه نامه نوشتند بر این اساس که اسم من از ردیف دوم مبایعه نامه حذف شود و ما هم امضا کردیم من فقط فکر میکردم یه سری کار اداریست نه اینکه سند به نام همسر بخورد به خاطر همین سند به نام او خورد و من هروقت که گفتم سه دانگم را به نامم بزند این کار را نکرد البته این را هم بگویم پول خرید را خودم داده بودم ولی الان مدرکی ندارم اکنون در حال جدایی هستم می خواستم بدانم میتواند سه دانگم را مطالبه کنم

پاسخ ها :

اثبات مالکیت سه دانگ ملک مالکیت سه دانگ ملک