مشاوره حقوقی رایگان - اثبات شراکت در ملک ارثی

با عرض سلام.
احتراما بنده در قید حیات پدرم شش دانگ یک باب خانه مسکونی بالمناصفه خریداری و هر کدام سه دانگ خود را پرداخت نمودیم و سند شش دانگ به نام پدرم ثبت نمودیم و دیگر ورثه از این آگاه و مطلع هستند ضمن اطلاع ورثه از پرداخت پول سه دانگ، خود مرحوم پدرم مکررا به ورثه وصیت شفاهی میکرد که سه دانگ از شش دانگ این خانه که در آن ساکن بودیم متعلق به برادر بزرگ شما هست.
لذا بعد از فوت پدرم یک سهم از پسرها را خریدم. تعداد ورثه که 4 پسر و 4 دختر و مادر که جدیدا فوت کردند مادر و 4 دختر ضمن اطلاع از خرید سه دانگ در حیات پدر آگاه هستند و به وصیت شفاهی پدر هم عمل میکنند. آیا شهادت و یا اقرارنامه 4 دختر و بنده پسر بزرگ که سه دانگ شش دانگ را خریداری نمودم در مقابل 3 پسر که یکی از آن ها سهم الارثش را خریداری نمودم در مقابل 2 نفر پسر که این ادعا را رد می کنند در قانون به حق خود میرسم؟ لطفا اگر غیر از این راه قانونی دارید، ارائه طریق بفرمایید.
با تشکر از سعی و تلاش شما در راهنمایی جامعه مینمایید و به نوعی هدایت شما به طور مجهول به دستگاه قضایی مساعدت میکنید. کمال تشکر و قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

زهرا  قنادي زاد

سرکار خانم زهرا قنادي زاد :

سلام یکی از ادله اثبات دعوی شهادت شهود است و
اگر نحوه پرداخت پول راهم ثابت کنیدامکان دارد.در نهایت تصمیم با دادگاه باتوجه به مدارک هست

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

چون سند بنام متوفی میباشد در نتیجه ماترک متعلق به همه ورثه میباشد لذا شماابتدا از وراثی که قبول به سه دانگ خانه که متعلق به شماست وکالت تنظیم سند بگیرید و نسبت به بقیه وراث تقاضای اثبات مالکیت والزام به تنظیم سند با شهادت شهود بدهید