مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله و فرار از دین مهریه

با سلام
من درخواست مهریه داده بودم و بعد از اینکه برای شوهرم ابلاغیه رفت جلوی درشون رفت ماشینش رو زد به اسم فامیلشون و بعد بنام زدن شوهرم فوت میکنه ،الان من میخوام برای فرار از دین شکایت کنم، باید از کی شکایت کنم؟ چه شکواییه ای تنظیم کنم؟ به کجا مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

قبل از صدور حکم فرار از دین نمیشود مطرح کرد بلکه در صورت وجود شرایط شما باید دادخواست ابطال معامله صوری را بدهید البته بهتر است قرار داد فروش توسط یک وکیل مجرب بررسی بشود

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام .شکایت معامله به قصد فرارازدین را علیه خریدار هم میتوانید طرح کنید در صورت مطلع بودن ایشان مجرم است .اما در هر حال دادحواست بطلان معامله را میتوانید علیه ورثه شوهر و خریدار طرح کنید