مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته مهریه

با سلام. همسرم بابت مطالبه مهریه از طریق دادگاه تقاضای تامین خواسته جهت آپارتمان قولنامه ای که در آن ساکن هستیم را داده و ما یک آپارتمان دیگر نیز داریم که دست مستاجره 10 روز فرصت اعتراض دادن و سازنده به من زنگ زده که سند آپارتمان حاضر شده ولی من فعلا سند نزدم، با این تفاسیر اگر بنده الان بخوام سند آپارتمان را به سازنده بگم بنام فرد دیگری بزنه و یا آپارتمان را بفروشم آیا فرار از دین حساب میشه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر پولی رد بدل نشود میتواند تحت عنوان معامله صوری باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
احتمال دارد
اما اثباتش برای زوجه سخت است

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

فرار از دین پس از قطعیت دادنامه مطالبه مهریه محسوب میگردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قبل از صدور حکم قطعی اگر انتقال دهید فرار از دین محسوب می شود.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوجه میتواند دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت صوری بودن انتقال مطرح نماید

آپارتمانی که شما اجاره داده اید جز مستثنیات دین محسوب ‌نمیشود و
قابل توقیف است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

تامین خواسته نیست دستور موقت است باید بررسی شود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است با همسرتان برای مهریه توافق نمایید

پگاه سلطانیان

سرکار خانم پگاه سلطانیان :

اگر بجز اپارتمان اموال دیگری ندارید، معامله اپارتمان یا سند زدن ان بنام فرد دیگر، معامله به قصد فرار از دین محسوب میشود.

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
طبق قانون جدید(رأی وحدت رویه774)در صورتیکه انتقال اموال بعد از صدور حکم قطعی محکومیت به پرداخت مهریه (دین) باشد فرار از دین محسوب میشود در غیر اینصورت فرار از دین محسوب نمیشود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با توجه به عدم صدور رای قطعی و داشتن اموال دیگر فرار از دین محقق نمی گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قبل از صدور حکم قطعی اگر انتقال دهید فرار از دین محسوب می شود. ولی زوجه میتواند دادخواست ابطال انتقال سند رسمی را به علت صوری بودن انتقال مطرح نماید

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

اگر هنوز رای قطعیت نیافته فرار از دین محسوب نمی‌گردد ولی با داشتن دلایل می‌تواند ابطال معامله را بعلت صوری بودن و عدم انتقال ثمن‌ معامله درخواست کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر جرمی واقع نشده است
متنی تخصصی تنظیم گردد