مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

بنده در بهمن سال 99 تصادف کردم راننده بودم و سرنشینم به کما رفت و خرداد 1400 فوت کرد،
سوال من
1: چه مدارکی جهت استفاده از صندوق دیه بابت مابه التفاوت دیه امسال و پارسال باید ارائه کنم؟ و تو چه مدت باید این مدارک رو بدم؟ (به من گفتن یک هفته، درسته؟)
2: آیا حکم حبس تعزیری قابل تبدیل هست؟ در تصادف همکاری لازم رو داشتم با طرف متوفی

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

مدارک مورد نیاز بیمه رو تکمیل کنید و در مورد حبس نگران نباشید معمولا جزای نقدی درنظر گرفته میشود