مشاوره حقوقی رایگان - مبدا محاسبه خسارت تاخیر تادیه در چک

با سلام. درخصوص مبدا محاسبه تاخیر تادیه در چک اگر چکی درتاریخ سال 94 صادر و نزد دارند باشه و دارنده چک عمدا آنرا در سال97 به بانک برده و گواهی عدم پرداخت صادر گردد و دارنده طرح دعوا بطرفیت صادر کننده نمایید تاخیر تادیه چک از زمان صدور گواهینامه عدم پرداخت سال 97 یا تاریخ مندرج در چک سال 94 درخصوص قاعده اقدام اگر توضیحاتی بفرمایید ممنون میشم اگر استدلال و پاسخ با ذکر منبع باشد مواد قانون یا آراهای وحدت رویه یا آراهای قضایی بی نهایت سپاسگذارم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر از تاریخ سررسید به بعد تماما پول در حساب باشد ، خسارت تاخیر تادیه جایی ندارد