مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن خانه ی سند زده شده بنام دختر توسط پدر

با سلام
در سال 94 پدر همسرم , خانه ی خود را بدلیل ابراز حمایت از دخترش بدلیل دو بار عمل ستون فقرات به نام او سند زد و کلیه اب برق گاز تلفن بنام دختر منتقل شد (البته قبل در صلح نامه هم با وجود چند تن از فرزندان بعنوان شاهد مبلغی متناسب با قیمت مسکن در سال 94 (البته اندکی کمتر) بابت خانه, به پدر پرداخت شد و امضا و انگشت مهر شد و سپس سند خانه بطور کامل به دختر منتقل شد)
اکنون با افزایش قیمت مسکن, فرزندان به والدین پیر فشار اورده (عدم رسیدگی و فحاشی) و پدر خانواده هم با کمک یکی از دامادها, درصدد شکایت از دختر و فسخ معامله و پس گرفتن خانه و تقسیم بین 10فرزند هست ((البته 9فرزند دیگر بجز این منزل از مابقی اموال پدر سهم برده اند و این دختر از مابقی سهمی نداشته است)
ایا میتوانند سند رابی اعتبار کرده و خانه را پس بگیرند?
تشکر

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت انتقال صحبح منزل دیگر استرداد ان معنا ندارد