مشاوره حقوقی رایگان - عدم ثبت گواهی طلاق در شناسنامه زوجه و گرفتن حقوق مادر مرحوم از بیمه

سلام. خانمی خانه دار هستم که به مدت ده سال ازدواج کردم.
حال میخواهم به صورت توافقی از شوهرم جدا شوم. اما از اینکه خوانواده ام اطلاع یابند به شدت میترسم.
میخواهیم با شوهرم به شهرستان برویم و آنجا جدا از هم زندگی کنیم تا خانواده ها اطلاع پیدا نکنند.
میخواهم بدانم آیا میشود بدون ثبت گواهی طلاق در شناسنامه خودم؛ حقوق بیمه تامین اجتماعی مادرم را تنها با در دست داشتن گواهی طلاق در دادگاه از بیمه بگیرم یا خیر؟