مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زنی که درحال طلاق هستش!!

سلام و خسته نباشید من و یه دختر با هم دوست بودیم پدرومادرش دختره رو به زور دادن به یه پسری الان 9ماه میشه که کارشون تو دادگاه هستش برا طلاق ولی دختره که 17سالشه نمیتونه امضا کنه تموم بشه امضای پدرش رو میخوان پدرش هم امضا نمیکنه میگه باید مهریه تو بگیریم میخواستم بپرسم میشه دختره بره دادگاه شکایت کنه به پدرش و به شوهرش. بعد که شکایت کرد باهم فرار کنیم.؟؟
فرار کردیم جرمش چی میشه اگه فرار کنیم؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تا پایان یافتن مراحل طلاق و اجرای ان اقدام به اینگونه کارها به صلاح شما نیست قانونا میبایست طلاق صورت پذیرد و بعد قانونا ازدواج کنید.