مشاوره حقوقی رایگان - خرید ساختگی ملک با همدستی دفتر اسناد رسمی

پدرم سال 83 بعلت تصادف ضربه مغزی شده و از ان زمان داخل خانه افتاده یعنی جزو محجورین هست ولی حکم قضایی نگرفتیم که محجور هستش، سال 91 یکی از فامیلهای پدرم اومده ازش امضا و انگشت گرفته و گفته 450 متر زمین داخل شهر گنبدکاووس بر خیابان رو یازده میلیون ازش خریدم که اصلا با عقل جور درنمیاد این قیمت چون خیلی ارزان نوشته، دلیلش هم ندادن هزینه ها به دولت بوده که ارزانتر تمام بشه و کسی از این معامله الکی خبر نداشته از اون طرف زمین رو از من که پسر مالک هستم اجاره کرد و داخلش مستقر شد و بعلت اعتماد بیجا قولنامه محضری ننوشتم و الان با گذشت تقریبا ده سال ک زمین تحت تصرفشون هست برام سند رو کرده و میگه من پول دادم زمینو خریدم،در صورتی ک من و پدرم میتونیم قسم بخوریم حتی ریالی از ایشون نگرفتیم ولی این معامله تو دفتر ثبت اسناد ثبت شده احتمالا همدست هستن. با توجه به محجوریت مالک و قیمت نامعقول معامله با گذشت ده سال و گرفتن تک برگ سند از دست ما ورثه کاری برمیاد اگر وکیل بگیریم و شکایت کنیم؟
نقشه ی اون ادم دقیق و بدون عجله اجرا شده و باتوجه به فامیل نزدیک بودن ما اعتماد بیجا کردیم که ده سال بهش اجاره دادیم و الان گیر کردیم بدجور،لطف کنین کمک کنین اگ میشه،حاضرم بیشتر از حق الوکاله پرداخت کنم درصورت پیروزی در پرونده
باتشکر

پاسخ ها :

فسخ معامله محجور ابطال سند معامله محجور معامله محجور محجور