مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله محجور

سلام خدمت وکلای عزیز، پدر من سال 91 فوت کردن
یه ملک داشتیم 14 هزار متر بوده و به نام شرکت بوده، عموم سال 91 اومده از پدرم خریده به مبلغ 40 هزار تومان، پدرم سکته مغزی کرده بود و هوش حواسش سر جاش نبود عمومم ادم مال دوستی بوده اومده از موقعیت سو استفاده کرده و اینکارو کرده، من حکم محجوریت گرفتم از دادگاه از قضا تاریخ معامله پدرم با عموم در همون تاریخی هست ک پدرم محجور بوده،حالا میخام درخواست ابطال معامله کنم، تاریخ سند صلحی که در دفتر خونه ب ثبت رسیده 91/4/28 هست اما میترسم یه قولنامه بیارن بگن مثلا ما سال 90 خریدیم،حالا با این اطلاعاتی که گفتم بهتون بنظرتون دادگاه سند رسمی و تاریخ معامله طبق سند رسمی رو قبول میکنه برای ابطال یا قولنامه معمولی؟
ممنونم از پاسخ شما حق جویان بزرگوار

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورتی که در دوران حجر معامله واقع شده باشد امکان ابطال وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
به استناد حکم حجر پدرتان میتوانید معاملات بعد از حجر را باطل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام در صورت دادخواست ابطال انتقال سند رسمی و مبایعه نامه
دادگاه اصولا تاریخ مبایعه نامه را مد نظر قرار خواهد داد و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود محجوریت را اثبات نماید ابطال می گردد.و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اثبات حجر می توان معاملات را باطل کرد