مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل جنس خریداری شده و عدم عودت چک های صادره و برگشت زدن آن

باسلام چهار فقره چک صادر کردم بابت خرید علوفه به نام فرد با ذکر مورد معامله. فرد فروشنده چک ها را گرفته جنس فروخته شده تحویل نمی دهد. موعد یکی از چک ها رسیده و 3 فقره حدود 20 تا 40 روز دیگر مانده. در حال حاضر چه باید انجام دهم.
چون فرد مورد نظر با بردار خانم شریک هست چکهای بنده را گرو نگر داشته بار خریداری شده تحویل نمی دهد
باتشکر مبلغ کل چکها 210 میلیون می باشد حق وکاله حل این موضوع چقدر می شود چه باید کرد

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
شما چکها را باید بپردازید و دادخواست الزام به تحویل جنس و خسارات و دیرکرد راربدهید
می توانید دستور موقت بگیرد و پولها را در یک صندوق دادگستری بپردازید و سپس توقیف کنید
دستمزد وکالت این پرونده بیست میلیون تومان خواهد بود