مشاوره حقوقی رایگان - تمدید و تعیین تکلیف ملک در دوران کرونا

با سلام و احترام؛
بنده یکساله بصورت رهن کامل مستاجر هستم، قرارداد من 1400/04/01 به اتمام میرسه. مالک اوایل خرداد به من زنگ زد و پس از توافق شفاهی اولیه درخصوص اضافه کردن مبلغ ودیعه، بلافاصله نظرشون عوض شد و درخواست 10 میلیون اجاره ماهانه داشت که من نپدیرفتم و گفتم مطیع قانون هستم و مبلغ 25% افزایش قانون رو می پذیرم و میشینم. دیگر از اون موقع به بعد گوشی هاش خاموشه و هیچ خبری ازشون ندارم.
حالا بلاتکلیف موندم و نمیدونم چکار کنم. به بنگاه مراجعه کردم میگه بشین تو خونت و کاری نداشته باش. به شورای حل اختلاف رفتم هموم ابتدای سالن راهم ندادن و گفتن تو چرا اومدی برو بشین تو خونت.
حالا میخواستم ازتون بپرسم باید چه اقدامی کنم؟
آیا مالک میتونه سرخود از ودیعه من بابت اجاره جدید کسر کنه؟؟

پاسخ ها :

بلاتکلیفی مستاجر تمدید اجاره در کرونا موجر مستاجر اجاره