مشاوره حقوقی رایگان - مسدود کردن حساب بانکی متهم

با سلام و عرض خسته نباشید
چکی به مبلغ دو میلیون و پانصد هزار تومان برگشت زده و کارهای اداری تا صدور جلب متهم را انجام داده ام
چون متهم در شهرستان دیگری است
میخواستم ببینم میشه به این مبلغ اقدام به مسدود کردن حسابهای بانکی طرف بکنم و اگر میشه دستورشو از کجا بگیرم؟
با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله میتوانید حسابهای بانکی را از اجرای احکام درخواست توقیف کنید.
ولی در عمل آنچه که دیده ام اگر افتتاح حساب در بانک شهر دیگر باشد ، بانک سرپرستی اش اعلام میدارد در شهر دیگر است و با آنجا مکاتبه شود.