مشاوره حقوقی رایگان - فروختن خانه ای که شکایت مهریه دارد قانون است؟ اگر بخوام فسخ کنم چی کار می تونم بکنم؟

سلام من یک واحد اپارتمان خریدم بابت گرفتن کد رهگیری با املاک حرف زدم ولی اقدام نکرده الان که وام اماده شده و نامه بانک امده نامه استعلام ثبت حاضر نیست عنوان می کنن که همسر فروشنده قبلی یه شکایت گذاشته و جلوی فروش را گرفته بعد من فهمیدم فروشنده همون صاحب قبلیه خانه هست که خانه رو به دوسش فروخته و ازش وکالت تام گرفته و یه وکالت تام هم به املاک داده یعنی املاک از اول می دونسته ملک مشکل داره و امکان فروش نیست به منم فقط یه قولنامه دستی دادن و اقدامی برای قول نامه کد رهگیری دار نکردن من الان چی کار کنم میگن باید صبر کنی تا ما توافق کنیم سر مهریه شکایتشو پس بگیره بعد بریم به نام بزنیم من می ترسم کلاهبرداری باشه کل قضیه اگر بخوام فسخ کنم چی کار باید بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر ملک قبل انتقال به شما توقیف بوده طرح شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع علیه فروشنده با سونیت و در قورت عدم نتیجه گیری کیفری طرح دادخواست فسخ و مطالبه ثمن و خسارات