مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بخاطر شکستگی بعد از چند ماه

حدود 40 روز پیش دخترم که 10 سالشه پای دوستش ( همون 10 سال) رو کشیده. دوست دخترم روی کاپوت ماشین نشسته بوده و بعد از اینکه دخترم پاشو کشیده باعث شده دستش بشکنه.
حالا بعد از 40 روز اون دختر دستش کاملا خوب شده و الان والدینش خسارت میخوان. { هزینه ی خسارت رو خودشون با دفترچه به بیمارستان دادن ولی با ما ازاد حساب کردن و از ما مبلغ بیشتری از مقداری که دادن میخوان}
خواستم بدونم با این چیزهایی که گفتم اونها میتونن شکایت کنن؟

پاسخ ها :

دیه شکستگی دست دیه خسارت