مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کارفرما

باسلام پدر من حدود بیست سال پیش در یک دامداری دولتی کار میکرد که مشغول به کار آبیاری مزارع ان دامداری بود که در یک روز بارانی رعد و برق به پدر من خورد و باعث سوختگی های شدیدی و مشکلات فراوانی شد از جمله کر شدن کامل یکی از گوش ها اما به خاطر بی سوادی ترس از بیکاری شکایتی نکرد و هیچ حق و حقوقی به او ندادند خواهشمندم من را راهنمایی کنید چه کار باید بکنم در ضمن پدر دو شهید نیز میباشد. باتشکر.

پاسخ ها :

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

ازطریق اداره امور ایثارگران شهر خودتون اقدام به اختیار وکیل جهت دفاع از پرونده مطالبه دیه بکنید .