مشاوره حقوقی رایگان - تمکین. طلاق

سلام
با زنم دعوامون شد من به برادرش زنگ زدم اومد بردتش سه ماه شد ولی در این مدت 5 یا 6 بار با ریش سفید رفتم دنبالش برنگشت
بعد فهمیدم که رفته دادگاه
1. درخواست طلاق
2. شکایت ضرب و شتم
3. چهارسال پیش دعوامون شد که الان مدعی هستن که من زدمش و دیسک کمر گرفتن درحال بررسی پزشک قانونی ولی قبلا هیچ شکایتی ندارد.
4. من الان دادخواست تمکین بدم یا منتظر بمونم جواب پزشک قانونی
5. اگه پزشک قانون میگه دیسک کمر دارد ولی نمیتواند ثابت کند که از ضربه باشد میتونم حق تمکین بگیرم یا اگه الان حق تمکین گرفتم بعدا جواب پزشک قانونی حق صدمه دیده بده
حق تمکین دیگه بدرد نمیخوره؟؟؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

ارسال اظهارنامه و طرح دادخواست الزام به تمکین و پرداخت نفقه تا زمان گرفتن حکم عدم تمکین