مشاوره حقوقی رایگان - شرايط طلاق

سلام آيا ثابت كردن ناتواني و يا كم تواني جنسي در مرد توسط همسرش مي تواند دليل كافي براي طلاق باشد؟ و آيا با اين شرايط مهريه به زن تعلق مي گيرد ؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام بله هر چند مورد حضرت عالی نیاز به مشاوره بیشتری دارد.
لطفا ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر با این شماره تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید.

یک وکیل

یکی از شروط 12 گانه عقدنامه که حق طلاق به زوجه می دهد این است: در صورتیکه پس از گذشت پنج سال زوجه از شوهر خود به جهت عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر صاحب فرزند نشود. البته این مورد نیاز به اثبات دارد که گواهی پزشکی قانونی مثبت این امر است. درخواست طلاق از سوی شما با پرداخت نفقه از جانب ایشان منافاتی ندارد.

یک وکیل

اصلاح می کنم مهریه نه نفقه

مجتبی کمالی

جناب آقای مجتبی کمالی:

باسلام قانونا موارد رکر شده از طرف شما کافی نیست اصولا موارد قید شده در سند نکاحیه مصادیق طلاق هست اگر بیماری شما توسط پزشك قابل درمان باشد مشکلی ندارید