مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی زوج به زوجه

سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران یک سوالی داشتم و ممنون میشم خیلی واضح توضیح بدهید. ممنون .
من زوج هستم و در اوایل زندگی با خانواده خانومم به مشکل برخوردیم و بنده بعد چند ماه اختلاف و دوری از همسرم (زوجه) پدرخانومم سوء استفاده کرد و گفت که باید تعهد کتبی در اسناد رسمی بدهی و من هم میخواستم که از ایشون تعهد بگیرم که همسرم مانع شد. الان بعد 8 سال با اون تعهد میشود طلاق گرفت؟ ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

بایستی دید موضوع تعهد چه بوده و ایا احتمالا وکالت در طلاق داده اید یا خیر؟