مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی

با سلام در صورت التزام زوج به تمکین و برگشت به خانه آیا زوجه می تواند از دادگاه درخواست کند که زوج تعهد کتبی در خصوص عدم ضرب و جرح و نفقه و دخالت نکردن خانواده اش در زندگی خصوصی بدهد؟ ایا در دادگاه چنین موردی وجود دارد؟با تشکر از جواب شما

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام خیر در دادگاه فی البداهه چنین امکانی وجود ندارد مگر اینکه ضمن رسیدگی در پرونده ای دیگر تقاضا کند یا در دفتر اسناد رسمی اگرچه هیچ ارزشی نخواهد داشت .