مشاوره حقوقی رایگان - تعهد کتبی زوج به زوجه

با سلام. من تقریبا 11 ماه هست که با یک آقایی نامزد کردم و الان درخواست طلاق دادم. ایشون طی این ماه ها من رو اذیت میکردند. من از ایشون شکایت کردم و حق طلاق و تعهد کتبی گرفتم و علاوه بر تعهد کتبی تعهد ویدیوئی هم از او گرفتم که در این ویدیو چیزهای دیگر و بیشتری از تعهد کتبی گفته است. الان نمیدونم این ویدئو و تعهد این طوری او به درد من میخورد یا نه؟ لطفا راهنماییم کنین

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام جهت بررسی دقیقتر موضوع و مدارک به واتساپ بنده شماره 09393050039 پیام بدهید تا پس از واریز هزینه مشاوره، راهکار قانونی به شما ارائه شود ضمنا از قسمت مشاوره تلفنی سایت نیز میتوانید اقدام نمائید.با تشکر یوسف حزبا (hazba) وکیل پایه یک دادگستری

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اگر وکالت در طلاق بصورت رسمی و بلاعزل باشد به شما اختیار طلاق میدهد وگرنه صرف تعهد قدرت خاصی به سما نمیدهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعهد کتبی هیچ اثری مبنی بر حق طلاق ندارد ولی می تواند اماره باشد که زوج شما را اذیت کرده است