مشاوره حقوقی رایگان - ملک به نام همسر

سلام، وقت بخیر.
بنده چند سال پیش زمینی خریداری کردم و به نام همسرم کردم و بعد مجوز ساخت گرفتم و شروع به ساخت کرده ام و تمام هزینه ها از خرید تا ساخت را تمام خودم پرداخت کردم. آن زمان که ملک خریدم و از ابتدا هم گفتم شما امانت دار هستید و این برای خانواده است ولی الان ادعا میکند که برای من هست و شما کاری نمی توانید بکنید و من هر کاری بخواهم با ملک میکنم. میخواهم بدانم قانونی یا راهی هست که جلوی ایشان را بگیرم؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

در صورت انتقال ملک بنام همسر اگر بعنوان هبه و بخشش باشدو به کسی انتقال نداده باشد میتوان مسترد کرد