مشاوره حقوقی رایگان - تصادف

سلام. امروز در حال رانندگی و در فاصله 100 متری بنده یک موتور سوار که راکب آن یک نوجوان بود تعادل خود را از دست داد و روی زمین با موتور کشیده شد. بنده برای کمک جلوتر از صحنه ایستادم. جمعیت بیشتر شد و هر کس میپرسید آیا تو به موتوری زدی که آن نوجوان گفت نه خودم افتادم. یکی از افراد حاضر در صحنه گفت دنبال دردسر نباش و برو و من هم رفتم.
اگر آن نوجوان تحت تاثیر دیگران حرف خود را عوض بکند، با توجه به این که من شاهدی ندارم، آیا میتوانند از من شکایت بکنند؟ در صورت این اتفاق من چگونه میتوانم از خود دفاع بکنم؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اثبات ادعای جوان نیاز به شاهد و دلایل دارد