مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده وکیل از موکل

باسلام در سال 99 بنده بعنوان موکل و یکی از دوستان را بعنوان وکیل در دفتر اسنادرسمی به او وکالت داده ام.
مورد وکالت: سپردن هرگونه تعهد و تهیه و ارائه هرگونه مدرک و مستند و مجوز و فتوکپی مصدقه و غیره و انجام کلیه امور اداری و قانونی شرکت اعم از اینکه در این وکالت پیش بینی شده یا نشده باشد بنحوی که در هیچ یک از مراحل و در هریک از ادارات و سازمانهای دولتی و غیر دولتی نیاز بحضور و کسب اجازه ثانوی از موکل نباشد.
وکیل مرقوم در انجام امور وکالت بالا دارای اختیارات تام و مطلق میباشد.
لطفاً توضیح دهید آیا وکالتی که به ایشان داده ام آیا تام الاختیار است یا خیر ‌.
چون ایشان الان در دادگاه علیه بنده اقامه دعوا کردن و مدعی شدن که بخاطر چرخاندن امور شرکت پول زیادی خرج کرده اند و برای این پول سفته به نمایندگی از من کشیده شده است و همچنین بنا به ادعا او قراردادهایی با کسانی که در شرکت کار میکرده اند بسته است و رسید پولهایی که به آنها داده است بصورت دستی میباشد مبلغی که ادعا میکنند بابت حق و حقوق کارکنان 200 میلیون تومان است آیا این مدارک و مستندات در رویه دادگاه قابل قبول است و همچنین اگر این موارد مورد قبول واقع گردد و چه کسی در قبال سفته ها مسئول است چون ایشان سفته ها را به نمایندگی از بنده طبق وکالت داده اند و در دادگاه بنده محکوم هستم یا شخص وکیل.
آیا میتوانم در مورد قراردادهایی که وکیل با اشخاص بسته اند و همچنین رسید پولی را که به منزله دریافت پول از وکیل بوده است را صوری در رویه دادگاه اعلام نمایم یا خیر؟ باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما محکوم خواهید شد مگر اینکه. ...

در مورد سفته ها هم ، شما هم مسئولیت خواهید داشت