مشاوره حقوقی رایگان - کتک خوردن از پدرم

عرض سلام و ادب

پسر 15 ساله هستم ، پدرم پزشک قانونی هستند و مادرم خانه دار با مدرک دانشگاهی
پدر و مادرم شدیدا نسبت به درس و تحصیل من سخت گیر هستند ، و پدرم الزاما گفته باید در رشته تجربی تحصیل کنم تا پزشکی بیاورم

به خاطرات یه نمره 19.5 منو خیلی کتک زده ،

کلا حق بیرون رفتن از خونه ندارم

بد اخلاقه !

فقط درس ، درس ، درس !

خیللللللی سخت گیر هستند
میگه خجالت میکشم چیزی جز دکتر بشی

آیا من میتونم از پدر و مادرم به خاطر سخت گیری شدید شکایت کنم ؟
درضمن من از پدرم چون با مرده ها و کالبد شکافی سر و کار داره خیلی میترسم

در زمینه خوراک و پوشاک و خرجی و پول تو جیبی هیچ کم و کسری ندارم

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

تادیب در متعارف ودرحد قانون مشکلی ندارد اما اگر نامتعارف باشد میتوان شکایت کرد

زهرا قاسمی

سرکار خانم زهرا قاسمی :

بهتر است شما با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید .