مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب

سلام من حکم جلب یه نفر رو دارم به بهونه حساب و کتاب کشوندمش مغازم وقتی اومد در رو قفل کردم الان ادعا کرده توقیف غیر قانونی البته شاهدی نداره پلیس هم که اومد کرکره تا نصفه باز بود حواسش هم نبود لطفا راهنمایی کنید حرفش به جایی میرسه یا نه و اینکه من راه دیگه ای داشتم?

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

با سلام، درسته که شما طلبکار بودید ولی حق چنین کاری نداشتید مگر جلب سیار که بهتر بود با هماهنگی نیروی انتظامی اقدام میکردید